5 motive sa alegi o casa la tara

5 motive sa alegi o casa la tara

Atunci cand suntem tineri, preferam sa mergem la oras deoarece sunt mai multe oportunitati si sanse de dezvoltare. Dupa o vreme, aglomeratia si ritmul alert de viata ne obosesc foarte mult si ne dorim sa revenim la casa bunicilor, unde am copilarit. Daca te gandesti sa renunti la viata de la oras pentru a alege case si gradini la tara, iata ca ti-am pregatit si noi 5 motive care sa te ajute:

 1. Mai mult spatiu
  Este cel mai important motiv pentru care foarte multi oameni aleg sa se mute la tara. Daca la bloc ai parte de un spatiu foarte mic de 30-70 de mp, la tara lucrurile stau cu totul diferit. Este vorba despre intimitate si multi oameni vor sa aiba spatiul lor in care sa se detaseze de orice si sa faca orice fara sa se gandeasca ca il deranjeaza pe vecinu’ de la 2. La tara ai si mai mult spatiu de depozitare, loc pentru foarte multe lucruri si chiar iti mai poti construi si alte camere la etaj.
 2. Mediu perfect pentru copii
  Copiii se bucura de fiecare data de spatiu. Ei au nevoie de mult loc pentru joaca in primii ani de viata cand sunt plini de energie. La tara e un mediu mult mai potrivit pentru cresterea copilului. Nu mai trebuie sa se joace in fata blocului acolo unde este expus la mai multe pericole.
 3. Ritm relaxat
  Aglomeratia si agitatia din oras ne obosesc foarte mult. Viata la tara este mult mai linistita si nu mai pune o amprenta dureroasa asupra starii fizice. In weekenduri poti avea parte de mai mult somn fara sa auzi zgomote de afara, in special claxoane. Viata la tara iti ofera optiunea cea mai buna pentru relaxare si conectare cu natura.
 4. Mai mult timp pentru ideile tale
  Atunci cand stai la tara, ai mai mult timp sa iti pui ideile in aplicare. Acum si la tara ai acces la toate mijloacele de comunicare rapida, asa ca ai o flexibilitate foarte mare. Biroul tau poate fi oriunde si cu atat mai bine, cat mai departe de restul lumii agitate.
 5. Odihna
  Viata intr-un oras foarte aglomerat te epuizeaza de energie zilnic. Acest lucru se intampla fara sa constientizam, iar la un moment dat parca iti doresti sa evadezi din rutina zilnica ce iti provoaca numai dureri de cap. Daca alegi case si gradini la tara, unde aerul este mult mai curat, vei avea parte de fiecare data de un somn bun si odihnitor.

Un comentariu la „5 motive sa alegi o casa la tara”

Lasă un răspuns