Graviola – un miracol care este clinic dovedit pentru tratarea cancerului

efecte graviola

Se spune că Graviola este una dintre descoperirile cele mai interesante din domeniul medicinii alternative pentru cancer și că proprietățile medicinale ale acestei plante-miracol au fost recunoscute de secole de către localnicii din Amazon.

Începând cu anii 1960, au existat o mulțime de cercetători și profesioniști din domeniul medical care au efectuat studii și cercetări despre Graviola, iar în acest timp modern în care trăim există încă unele universități, precum și laboratoare din industria farmaceutică care au continuat să exploreze și să descopere puterile ascunse de vindecare ale plantei miracole.
Efectele anticanceroase ale acestei plante miraculoase au fost demonstrate folosind diferite studii de laborator, iar datorită utilizării sale tradiționale această plantă miraculoasă este prezentată ca un supliment alimentar pe bază de plante care va lupta împotriva cancerului. De fapt, fiecare parte a graviolei are propriile beneficii pentru sănătate, cum ar fi frunzele, scoarțele, semințele, precum și fructele care au toate proprietăți de promovare a sănătății diferite care pot fi foarte utile în tratarea diferitelor probleme de sănătate.
Graviola se spune că este un remediu natural care poartă diverse compuși activi și substanțe chimice care prezinta o gama destul de mare de proprietăți vindecătoare; unul dintre compușii activi menționați ca substanțe fitochimice naturale e cunoscut ca acetogenine anonocoase. Bazându-se pe studiul și cercetarea efectuată de cercetători și profesioniștii din domeniul medical, se confirmă faptul că proprietățile acetogeninei anionice ale plantei graviola contine o proprietate anti-tumorală foarte puternică, fără a menționa că prezintă, de asemenea, o proprietate toxică selectivă, care este foarte eficientă în combaterea celulelor tumorale. Alte studii clinice au demonstrat proprietățile puternice antivirale, antitumorale și anticanceroase ale unui compus natural, acetogeninelor anonocoase.
Bazându-se pe studiile recente efectuate de profesioniștii din domeniul medical și cercetători, aceștia au aflat că componenții organici ai graviola, acetogeninii, se spune că au o proprietate superbă atunci când vine vorba de inhibarea procesului de eliberare a enzimelor prezente în mod specific în membrana celulele canceroase.
Se mai spune ca Institutul Natural de Cancer din SUA investigheaza efectele toxice detinute de graviola impotriva celulelor canceroase in programul sau de screening pentru plante care s-a derulat in 1976. Pe baza programului de screening realizat de Institutul Natural de Cancer, acesta ilustrează, cu ajutorul unei demonstrații, că frunzele și tulpinile graviola conțin efecte toxice active care luptă împotriva celulelor canceroase. S-a observat în diferitele studii in vitro, care se face pentru planta medicinala graviola, că substanțele sale naturale de acetogenină fitochimică se spune că prezintă efecte toxice care sunt selective, care sunt utile atunci când vine vorba de lupta împotriva diferitelor celule canceroase cum ar fi adenocarcinomul de sân care se spune ca ar fi rezistent la medicamente, liniile celulare care sunt canceroase care provoacă cancer de colon, liniile celulare care sunt canceroase care cauzează cancer pancreatic, liniile celulare canceroase care cauzează cancer de ficat, liniile tumorale ale sânului, adenocarcinomul din prostată, precum și liniile celulare care sunt canceroase în plămâni.

Lasă un răspuns