Cada sau cabina de dus?

instalatii sanitare pret

Alegerea echipamentului sanitar pentru fiecare baie individuala este de obicei determinata de mai multi factori. Mai intai de toate, trebuie sa procedati conform spatiului disponibil al camerei, precum si sa fiti ghidati de preferintele individuale. Este incredibil de usor sa alegeti on-line si sa cumparati instalatii sanitare datorita numeroaselor oferte existente.

Avantajele cazii din acril

Pe langa cele din tabla sau fonta, modelele de cazi acrilice vor satisface chiar si cei mai exigenti clienti. Proprietatile tehnologiei de productie a cazilor din acril va permit sa obtineti forma originala a baii, ceea ce asigura usurinta utilizarii si garanteaza o relaxare impecabila. Datorita suprafetei sale netede, acrilul este usor de pastrat curat. Este usor, dar in acelasi timp foarte durabil, iar suprafata sa este perceputa prin atingere calda, neteda si placuta. Cazile acrilice moderne creeaza noi posibilitati de proiectare pentru bai. Alegeti cea mai potrivita forma de cada si asigurati-va ca placerea de imbaiere poate atinge noi culmi.

Inainte de a cumpara instalatii sanitare, trebuie sa decideti cu privire la alegerea dintre o cada si un dus. Proprietarii de bai mici intampina adesea aceasta problema. De asemenea, probabil si dvs. v-ati gandit daca este posibil sa obtineti confortul dorit in baie prin instalarea unei cabine de dus, in locul unei cazi traditionale. Ambele optiuni merita atentie si trebuie luate in considerare avand in vedere nu numai spatiul disponibil, ci si preferintele personale.

Beneficiile cabinei de dus

Chiar si o micuta cada clasica ar fi preferabila pentru o familie cu copii mici. In plus, cada va va oferi intotdeauna o relaxare maxima, care nu va putea fi oferita nici de cel mai modern dus.

Cabina de dus, la randul sau, are avantajele sale incontestabile. Practic, accesul neingradit la spatiul de dus va fi o solutie rezonabila daca exista persoane in varsta sau persoane cu dizabilitati in familie. Folosind o cabina de dus, economisiti timp si cheltuiti mai putina apa. O astfel de decizie ar fi preferata cu siguranta de tinerii care au un stil de viata alert sau de membrii familiilor numeroase.