Despre colegialitate

Colegialitate

Odata ce ai luat hotararea de a lucra ca model de videochat intr-unul dintre studiourile din Iasi, asta inseamna ca in mod automat vei face parte dintr-un colectiv deja inchegat, iar asta poate fi un real aspect pozitiv, atata timp cat vei sti sa te bucuri de el.

A fi „fata cea noua” nu este intotdeauna un lucru usor, insa datorita faptului ca domeniul videochatului este unul putin mai diferit, vei avea surpriza de a vedea ca intreaga echipa te va primi cu bratele deschise si ca te vei integra in scurt timp printre ceilalti. De ce? Tocmai datorita faptului ca vei fi alaturi de persoane care impartasesc aceeasi experienta ca si tine si prin urmare, vor putea intelege foarte bine intregul proces de adaptare care are loc in cazul unui nou membru al echipei.

Colegialitatea modelelor de la Paradiz videochat Iasi

Fara doar si poate, indiferent cat de sociabila esti ca fire, vei avea nevoie de un timp (mai lung sau mai scurt, in functie de personalitatea ta) pentru a te adapta noilor conditii si pentru a integra schimbarea in viata ta. Iar acest proces poate deveni unul cat se poate de placut, daca vei invata cum sa interactionezi corect cu cei din jurul tau. Exista in Iasi foarte multe studiouri de videochat, insa atmosfera de familiaritate si confort psihic devine un lucru particularizat fiecaruia in parte. Fiecare va functiona dupa propriile reguli, ceea ce face ca un factor definitoriu pe care trebuie sa il iei in calcul in momentul in care alegi locul in care vei lucra sa fie si cel legat de colectiv si de felul in care acesta functioneaza ca un tot unitar.

Vei petrece mult timp alaturi de celelalte modele angajate, iar daca vei sti sa devii un bun ascultator, vei avea foarte multe de invatat din experienta lor. Mai ales daca esti model nou, aflat la inceput de drum! Iar daca ai deja experienta, atunci vei putea impartasi tu celorlalti, lucru care va conduce inevitabil la sudarea unor relatii de prietenie de durata.

Asadar, incearca pe cat posibil sa le cunosti pe colegele tale

Asta te va ajuta sa te simti bine la locul de munca si sa vii de fiecare data la tura cu bucurie si entuziasm. Fii constienta de faptul ca, la randul lor, si ele s-au confruntat cu aceleasi probleme ca si tine, cand vine vorba de job-ul de model de videochat (sau cu probleme cel putin asemanatoare), asa ca nu-ti fie teama sa le ceri parerea! Vor sti sa iti dea un raspuns practic, trecut prin filtru personal, nu doar unul teoretic. Si in timp vei descoperi cat de important este sa faci parte dintr-un colectiv sudat, in care fiecare are grija de celalalt, in care nu vei simti ca trebuie sa faci fata provocarilor de una singura, in care vei putea sa plangi si sa razi, sa iti sarbatoresti succesul alaturi de ceilalti, fara a te simti vinovata pentru asta.

Da, exista acel sindrom al concurentei in interiorul oricarei echipe, insa cand vine vorba de domeniul videochatului, orice model cu experienta va sti ca acele reguli clasice nu se aplica aici si ca in aceasta lume este loc pentru oricine! Orice persoana are sansa ei, jobul de model de videochat fiind atat de personal, incat comparatiile de orice fel se exclud din start ca fiind irelevante!

Iar asta face diferenta!

Lasă un răspuns