Ron Boots & Eric van der Heijden – The Machine

muzica electronica

În 1996, Ron Boots și-a propus să creeze un CD de muzică inspirat de seria populară de televiziune „The X-Files”. Mai degrabă decât să se ocupe singur de proiectulul sau, el a adunat un grup de artisti talentați in muzica electronica și l-a transformat în studio. Rezultatul a fost „Out There Lies the Truth” (un joc foarte subtil). CD-ul include Ron Boots, Ralf Knappe-Heinbockel, Johannes Munz, Robert Marselje, Kees Aerts, Jean Paul van Engelen, Eric van der Heijden și Harold van der Heijden.

Acesta este primul CD din seria a patru. Albumul se imbina cu muzica electronica catchy, variind de la piese dinamice si up-tempo pana la sound-uri fascinante, coplesitoare, incheind cu piesa „The Machine” de Ron Boots si Eric van der Heijden.

Ron Boots este unul dintre cei mai importanți și mai de succes muzicieni sintetizatori / electronici / ambientali din Olanda. Muzica lui variază de la sunete meditative, de relaxare până la muzică ritmică, hipnotică.

Eric van der Heijden este un muzician electronic olandez. Stilul său de muzică este melodic, filmat și, în unele cazuri, simfonic. Ascultând muzica lui, numele de Tangerine Dream și Vangelis vin în minte.

Lasă un răspuns