Un Tablou Canvas schimba complet interiorul unei camere

TablouCanvas_TablouModern.ro

Un tablou Canvas este din de in ce mai intalnit in casele romanilor. Este un trend in continua crestere si la noi ca si in alte tari dezvoltate unde se pune accentul pe confortul unei camere iar un tablou pe Canvas schimba total acest lucru.

Ce inseamna Tablou Canvas?

Conform WikiPedia, Un tablou canvas este rezultatul unei imagini imprimate pe pânză, care este întinsă pe un cadru de lemn. Tablourile canvas sunt folosite în design-ul interior, utilizând imagini stoc, sau personalizate cu fotografii personale. Tablourile canvas pot reproduce aspectul unei picturi în ulei sau acrilice.

Unde se poate folosi un Tablou Canvas?

Acesta se poate folosi in orice spatiu inchis, in orice tip de interior fie ca este vorba de interiorul unui apartament, hol, sufragerie, bucatarie dar si in cluburi sau restaurante este din ce in ce mai intalnit acest nou concept.

Reprezinta o solutie ieftina sa acoperim un perete cu deformatii sau mici defecte care pot fi realizate de un copil mic sau chiar de ce nu de un adult. Cu siguranta nu este o rea intententie sa strici un perete dar se poate intampla oricui. In cazul asta oare ce faci? Zugravesti toata camera sau pui un tablou mai mare care sa acopere defectele ? Clar mult mai simplu este sa pui pe perete un tablou!

La ce dimensiuni se poate realiza un Tablou Canvas ?

Dimensiunile sunt multiple si se pot realiza pe orice dimensiune dorita de client. Este cel mai recomandat sa tineti cont de luminozitatea din camera sau tematica interiorului pentru a fi sigur ca faceti o alegere cat se poate de buna pentru o imagine cu adevarat artistca!

Pe marea majoritate a magazinelor online din acest domeniu o sa gasiti diverse dimensinui care se pot potrivi sau care nu se pot potrivi cu ceea ce doriti sa aveti insa sunt cateva magazine online care va da posibilitatea sa va personalizati tabloul la dimensiunea dorita.

De unde pot cumpara un tablou Canvas ?

Pe magazinul online TablouModern.ro se poate cumpara foarte usor un Tablou Canvas si acest magazin face parte din categoria celor care va ofera posibilitatea de a personaliza cererea dumneavoastra asa cum doriti.

Nu trebuie decat se completati un formular cu datele de contact, imaginea dorita, dimensiunea dorita si cam asta e tot!

Atentie ! Foarte mare la relatia dintre imagine si dimensiunile dorite deoarece daca va alegeti o imagine de tip Portrait aceasta nu va putea fi realizata pe dimensiuni de tip landscape. Mai exact, daca doriti sa va realizati o imagine cu un portrait si are lungimea mai mica decat inaltime trebuie sa aveti grije cand selectati dimensiunea dorita! Aceasta trebuie sa fie tot la fel si anume lungimea tabloului sa fie mai mica decat inaltimea!

In general nu este panica, deoarece puteti contacta administratorul magazinului si puteti gasi o solutie impreuna!

Pe Magazinul online TablouModern puteti gasi mai multe categorii de imagini care sa va inspire sau va puteti realiza cu imaginea dorita tabloul!

Comanda se face repede iar livrarea dureaza destul de putin. Asa ca daca doriti sa aveti o opera de arta in casa voastra nu ezitati sa apelati la acest magazin!

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l în rețelele sociale

Lasă un răspuns